Trekhaken, Bosal, Brink en Westfalia

 

Bent u op zoek naar een A-Merk Trekhaak en/of kabelset en wilt u deze echt professioneel laten monteren? MB Car Audio.nl is dealer van Bosal, Brink, ECS, GDW en Westfalia trekhaken en bekabeling en wij leveren en monteren alle systemen die beschikbaar zijn. Wij werken samen met deze A-Merken en verkopen uitsluitend hun voertuig specifieke trekhaken. Deze trekhaken zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en uitvoerig getest op pasvorm, werking en kwaliteit.

Onze manier van monteren is compleet anders dan die van een willekeurige garagist of merkdealer. Wij monteren het op de voorgeschreven manier, solderen alle bekabeling of gebruiken speciale insteekbekabeling of compleet pasklare verloopbekabeling met originele connectoren, daarbij wordt de bekabeling aangebracht bij de originele kabelboom en wordt deze niet zomaar even snel onder de dorpel gepropt. Wanneer de kabelset van een trekhaak niet juist wordt aangesloten op de electronica van uw auto, kunnen er dure componenten kapot gaan. Wij gebruiken bijvoorbeeld nooit amp klemmetjes of andere slechte doorverbinders maar zorgen voor een goede en degelijke gesoldeerde verbinding. Wij monteren het systeem vakkundig en hebben kennis van de complexe auto-electronica, zo garanderen we een probleemloze werking van uw trekhaak.

Naast het aanbrengen van de trekhaak en de kabelboom, zorgen wij ook voor het programmeren en/of inleren van het gehele systeem, met professionele en originele merk software zorgen wij dat de auto stortingsvrij wordt opgeleverd en dat eventuele extra functies worden geactiveerd om zo het product optimaal te kunnen gebruiken. Zo zorgen wij ondermeer voor een optimale ondersteuning van de veiligheidsfuncties van uw auto.

Wilt u ook een trekhaak laten monteren? Neem dan contact met ons op voor advies en een offerte. Tel: 0165-513427

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)