Autoradio's en Accessoires

Autoradio’s kopen?

Met een autoradio luistert u tijdens een autorit naar uw favoriete muziek. Dat is een uitkomst als u veel onderweg bent. Een autoradio zorgt niet alleen voor ontspanning, het heeft ook veel handige functies voor onderweg zoals handsfree bellen, aansluiting met de achteruitrijcamera, navigatie en meer.

Wij hebben autoradio’s voor bijna iedere auto, bus, camper, vrachtwagen die we uit voorraad kunnen leveren. Wilt u er zeker van zijn dat de autoradio past in uw voertuig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De verschillende autoradio’s van MB Car Audio

Luistert u graag naar uw eigen muzieklijsten? Met een Radio + Bluetooth heeft u de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen vanaf uw telefoon naar de radio. Zo luistert u altijd naar uw favoriete muziek.

Door de autoradio + CD/AUX/MP3/WMA heeft u verschillende opties om muziek te kunnen luisteren. Dat kan vanaf een CD, USB/stick of de telefoon middels een AUX-kabel.

Daarnaast hebben wij de volgende autoradio’s beschikbaar:

Autoradio met DAB+

Wilt u muziek luisteren vanaf een digitaal kanaal? Dan heeft u een autoradio met DAB+ en een aparte antenne nodig. De DAB+ antenne kan eenvoudig op de binnenzijde van de autoruit worden aangebracht. Voor perfect digitaal ontvangst kunt u voor een buitenantenne gaan. Deze zijn wat duurder maar dan kunt u zeker zijn van goed ontvangst. Wilt u weten wat de beste optie voor uw auto is? Wij geven u graag advies. 

De voordelen van een radio met DAB+

DAB+ oftewel Digital Audio Broadcasting biedt nog beter geluid, meer zenders en meer informatie zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast kunt u rekenen op:

  1. Top geluidskwaliteit: glashelder geluid zonder ruis
  2. Meer informatie: je kunt lezen welk nummer er wordt afgespeeld
  3. Meer beschikbare radiostations: keuze uit meer nationale radiozenders en meer themastations
  4. Gebruiksvriendelijk: de lijst met zenders staat op alfabetische volgorde zodat u makkelijker een zender kunt uitkiezen

Het aansluiten van de autoradio

Voor ieder automerk hebben wij bijpassende aansluit benodigdheden, zoals autospecifieke aansluitkabelsinterfaces en inbouwframes, zodat u alles in huis heeft om de autoradio te kunnen aansluiten. Wij zorgen ervoor dat u een goed bereik heeft met onze dak- en raam antennes die wij uit voorraad kunnen leveren. Wilt u weten wat u precies nodig heeft voor uw auto? Bekijk dan onze Autospecifieke categorie waarin u per automerk de onderdelen kunt bekijken. Heeft u liever advies van de specialist, neem dat contact met ons op per e-mail, dan helpen wij u graag verder. Wilt u de radio en accessoires liever door ons professioneel laten aanbrengen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Advies over een passende autoradio in uw auto

Ons assortiment is erg uitgebreid zodat er altijd een autoradio bij zit die past in uw auto. Wij kunnen altijd met u meekijken of de autoradio die u op het oog heeft ook passend is. Neem contact met ons op door te bellen of te mailen. 

Autoradio kopen? | MB Car Audio