MB Car Audio / Van der Boor Automotive

  

Sinds 2006 is MB Car Audio een echte totaalleverancier van Car Audio, Entertainment en Accessoires. Het meest complete assortiment van Nederland is online en offline* verkrijgbaar en altijd tegen scherpe prijzen. Officieel en erkende dealer van al onze producten en merken en geleverd met service, garantie en technische ondersteuning. Ook het professioneel monteren van al onze producten is mogelijk in onze uitgebreide werkplaats of op locatie. Vanwege jarenlange ervaring in zowel verkoop als montage van al onze producten kunnen wij u voorzien van alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Wij zijn een service gerichte onderneming met passie voor ons vak, die klanten serieus neemt en waarbij persoonlijk contact en een goed eindresultaat het allerbelangrijkste zijn, wij verkiezen kwaliteit altijd boven kwantiteit.

   

Van der Boor Automotive (2013)

In 2013 is de hoofdbenaming van de onderneming "MB Car Audio" met daaronder drie webwinkels aangepast naar "Van der Boor Automotive". Een kleine administratieve aanpassing die voor ons het ondernemen een stuk eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Ook kunnen onze klanten hierdoor aan één bedrijf hun betaling doen i.p.v. aan drie verschillende en krijgt u door één bedrijf geleverd en heeft u ook één bedrijf waar u alle informatie kunt opvragen. Een grote verbetering die wij voor commerciële doeleinden, het verbeteren van onze dienstverlening en uitbreidingen in de toekomst hebben doorgevoerd.

  

Verkoop Wissershop.nl (2022)

Sinds 2010 is MB Car Audio uitgebreid met een eigen importeur schap van Flatblade Ruitenwissers van het merk Aerowiper. De allerbeste kwaliteit ruitenwissers voor gegarandeerd de laatste prijs in de markt. Een groot assortiment Auto specifieke en Universele ruitenwissers uit voorraad leverbaar. In januari 2020 hebben wij onze nieuwe webwinkels geïntroduceerd, hierdoor is de omzet in onze corebusiness MB Car Audio enorm toegenomen. Door de uitbraak van Corona was de toelevering van ruitenwissers vanuit China een groot probleem. Onze voorraad was bijna compleet uitverkocht en er was weinig zicht op een nieuwe levering. De drukte in onze corebusiness, samen met de lage dollarkoers, flink verhoogde inkoopprijzen en gigantische prijsverhogingen voor transport hebben ons doen besluiten om te stoppen met Wissershop en ons verder te focussen op onze corebusiness.

   

Samenvoeging Automotiveshop en MB Car Audio (1-1-2023)

In 2012 is Automotiveshop.nl geopend als toevoeging op het assortiment van MB Car Audio. Veel producten afkomstig van onze vaste leveranciers waar we dagelijks bestellen, hierdoor konden we eenvoudig ons assortiment uitbreiden en snel leveren. Omdat de laatste jaren is gebleken dat veel klanten toch graag gezamenlijk producten willen aankopen is besloten om een aantal categorieën en producten van Automotiveshop in de website van MB Car Audio te integreren. Het aanbod is geoptimaliseerd en geactualiseerd naar de vraag van vandaag zodat verschillende doelgroepen toch de gewenste producten kunnen vinden. Van sommige merken en producten nemen we afscheid zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Vanaf 1-1-2023 is een deel van het assortiment van Automotiveshop op MB Car Audio beschikbaar waardoor bestellen nog eenvoudiger zal worden. We hopen hiermee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze werkzaamheden verder te kunnen optimaliseren.

  

MB Car Audio --> onderdeel van: Van der Boor Automotive (1-1-2023)

Vanaf 1-1-2023 introduceren wij onze nieuwe huisstijl, waarbij alle reclame en communicatie middelen zijn geüpdate. Verder verandert er niets. Al onze bedrijfsgegevens blijven ongewijzigd. We gaan ons volledig focussen op onze corebusiness en doen waar we goed in zijn, het leveren en monteren van Car Audio, Entertainment en Accessoires. Quality products and installations!

 

Telefonische bereikbaarheid:

 • Tel: 0165-513427    (Maandag t/m Vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur)
 • Tel: 06 10 800 863   (Maandag t/m Vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur)

    
E-mailadres:

 • info@mbcaraudio.nl
 • info@vanderboorautomotive.nl

 
Bedrijf en Adresgegevens:

 • MB Car Audio - Onderdeel van: Van der Boor Automotive
 • Neon 25Q
 • 4751 XA Oud-Gastel
 • (Industrieterrein Borchwerf II Roosendaal)
 • KvK: 20128543
 • BTW.nr: NL001706118B14
 • ING Rek.nr: 27.39.398
 • IBAN: NL70INGB0002739398
 • BIC: INGBNL2A

   

Vacatures en Stageplaatsen:

Wilt u ons overtuigen van uw kwaliteiten, dan kunt u een open sollicitatie met CV en toelichting sturen naar onderstaand adres. Wij behandelen uw sollicitatie vertrouwelijk en u ontvangt altijd een reactie over de mogelijkheden en/of invulling voor een nieuwe opening of anderziens een beschikbare functie. Stuur uw sollicitatiebrief en CV naar onderstaand adres:

 • Van der Boor Automotive
 • T.a.v. M. van der Boor
 • Neon 25Q
 • 4751 XA Oud-Gastel
 • Of naar: info@vanderboorautomotive.nl

  

Erkend Leerbedrijf

Van der Boor Automotive is een erkend leerbedrijf en is erkend door het Kenniscentrum Handel (KCH) en de SBB.

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)