Betaalmethodes

 
Betaling met iDeal
In onze webwinkels kunt u veilig en snel betalen met iDeal. Alle banken in NL zijn hier bij aangesloten. De betaalorganisatie Mollie verwerkt de transacties voor iDeal, maar daarnaast bieden we via Mollie nog meer betaalmogelijkheden aan zoals: Mister Cash, Bancontact, Belfius Direct Net, Sofort Banking, Directe Overboeking, KBC/CBC Payment en Carte Bancaire en blijven we telkens uitbreiden en verder verbeteren. Voor gebruik van deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht. Momenteel werken wij aan een integratie van de betaaloptie: Klarna.

 

Betalen met Paypal
Betalen via Paypal is inmiddels bijna iedereen wel bekend. U kunt bij ons ook gebruik maken van deze betaalmethode en zo via uw PayPal account uw betaling voldoen. Voor deze betaalmethode worden extra kosten berekend van 2,9%, dit zijn de werkelijke kosten die Paypal ons berekend.

 

Betalen bij afhalen (PIN)
Wilt u uw bestelling ophalen en per PIN betalen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Nadat wij uw online bestelling ontvangen hebben krijgt u automatisch per e-mail een bevestiging wanneer u de bestelling kunt komen afhalen. PIN betalingen zijn mogelijk voor producten die bij ons op voorraad zijn. Voor producten die eerst besteld moeten worden is het noodzakelijk dat er een vooruitbetaling of aanbetaling wordt voldaan.

 

Betalen via een Bankoverschrijving
Betalen via een Bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk. U kunt hiervoor onderstaande gegevens gebruiken. Vergeet niet uw Bestelreferentie of Factuurnummer te vermelden bij uw betaling:

  • Van der Boor Automotive       (MB Car Audio.nl is onderdeel van: Van der Boor Automotive)
  • ING Rek.nr: 27.39.398
  • IBAN: NL70INGB0002739398
  • BIC: INGBNL2A
  • O.v.v. uw Factuur of Ordernummer

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)