Telefonische Bereikbaarheid

 

Sinds 2006 is MB Car Audio een echte totaalleverancier van Car Audio, Entertainment en Accessoires. Het meest complete assortiment van Nederland is online verkrijgbaar en altijd tegen scherpe prijzen. Officieel erkende dealer van al onze producten en merken die wij aanbieden, met de geleverde service, garantie en technische ondersteuning. Wij zijn een service gerichte onderneming die als uitgangspunt kwaliteit heeft en de klanten zo goed mogelijk wil assisteren, of het nu gaat om advisering, montage of technische ondersteuning bij producten, wij proberen dit zo optimaal mogelijk te houden.

 

Bereikbaar voor:

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen over al onze producten en/of diensten. Technische ondersteuning, track en trace gerelateerde vragen, offerte aanvragen en prijzen over inbouwkosten verlopen altijd via e-mail, NIET telefonisch! Omdat wij veelal werken met technische producten is het niet mogelijk om telefonisch prijzen op te geven van inbouwkosten, dit moet in alle gevallen aandachtig bekeken en berekend worden aan de hand van uw voertuig gegevens, de situatie in uw voertuig en de producten die u wilt laten installeren. Stuur in alle gevallen foto's mee in uw e-mail van het onderwerp, des te sneller heeft u een uitgebreid antwoord.

 

Telefonische drukte:

Vanwege de alsmaar toenemende telefonische drukte zijn wij helaas niet altijd in staat om alle telefoongesprekken aan te nemen. Wij werken elke dag hard met ons team om alle noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Werkzaamheden zoals: het verwerken van online bestellingen, beantwoorden van e-mail en offerteaanvragen, het maken van offertes en facturen, het uitvoeren van montage werkzaamheden, behandelen en inpakken van alle orders, het verwerken van de administratie en inkoop van producten, het ontvangen van bezoekers op afspraak en het aannemen van zoveel mogelijk telefoongesprekken. U begrijpt dat wij onze prioriteiten moeten stellen en de noodzakelijke werkzaamheden moeten uitvoeren. Hierdoor kan het voorkomen dat we niet altijd bereikbaar zijn, we stellen het dan ook erg op prijs als u het op een later moment nogmaals wilt proberen, onze voicemail wilt inspreken (wij bellen altijd z.s.m. terug) of een e-mail wilt sturen met uw vraag. In alle gevallen heeft u altijd sneller een antwoord op uw e-mail, dan wij fysiek in staat zijn om de telefoon aan te nemen of terug te bellen.

   

Telefonische Bereikbaarheid:

  • Tel: 0165-513427 (Maandag t/m Vrijdag van 09:00 - 12:00 uur / 13:00 - 17:00 uur)
  • Tel: 06-10 800 863 (Maandag t/m Vrijdag van 09:00 - 12:00 uur / 13:00 - 17:00 uur)
  • LET OP! Van 21 Mei t/m 7 Juni zijn wij op werkdagen alleen telefonisch bereikbaar van 15:00 - 17:00 uur!

                                                                    

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)