Levertijden en Voorraad


In onze webwinkels maken we gebruik van een leverstatus bij elk product. Hieraan kunt u zien of het product beschikbaar is en wat de verwachte of gemiddelde levertijd is. We werken met indicatieve / gemiddelde levertijden voor producten die in ons magazijn liggen of direct beschikbaar zijn bij één van onze leveranciers. Wanneer producten direct beschikbaar zijn kunnen die in de meeste gevallen dezelfde dag verzonden worden. Het kan ook zo zijn als een bestelling uit meerdere producten bestaat deze eerst verzameld moeten worden alvorens de bestelling verzonden kan worden, dit omdat niet altijd alle producten op één locatie zijn opgeslagen. We versturen zowel pakketten vanuit ons eigen magazijn als via dropshipping rechtstreeks vanuit onze leveranciers. De gemiddelde levertijd van al onze producten is 1-3 werkdagen, afhankelijk van de transporteur en onze leveranciers. Derhalve kan het in sommige gevallen toch voorkomen dat de levertijd langer is dan gemiddeld. Wanneer een levertijd sterk afwijkt van de indicatie staat dit in de productomschrijving vermeld.
 
Voorraad
Onze voorraad statussen worden dagelijks zo nauwkeurig mogelijk bijgehouden. Bij al onze producten wordt de meest actuele voorraadstatus en de te verwachten levertijd vermeld. Door de hoge omloopsnelheid van sommige producten, kan het voorkomen dat een product net verkocht is of er grotere aantallen besteld zijn dan er uit voorraad beschikbaar is, terwijl online nog vermeld staat dat het product direct leverbaar is. Hoewel we dit proberen te voorkomen, maar soms onvermijdelijk is.

Backorders
Wat we altijd proberen te voorkomen zijn Backorders. Producten die tijdelijk niet leverbaar zijn of onverhoopt een langere levertijd hebben dan gebruikelijk. Indien er een Backorder ontstaat wordt u hiervan altijd op de hoogte gebracht per e-mail. Elke dag worden duizenden producten nagelopen om Backorders te voorkomen, echter kan het soms voorkomen dat dit toch gebeurt. Wij vragen hiervoor uw begrip, we doen er alles aan om backorders alsnog z.s.m na te leveren.

Producten Direct leverbaar
In onze webwinkels maken wij gebruik van verschillende leverstatussen, wanneer een product op Direct leverbaar staat wil dit niet altijd automatisch zeggen dat het ook direct af te halen is in ons magazijn in Roosendaal/Oud-Gastel. Na uw online bestelling en nadat u een e-mail (Afhaalbevestiging) heeft ontvangen liggen de producten in ons magazijn voor u klaar, u kunt dan tijdens onze openingstijden langskomen voor het ophalen van de bestelling. In sommige gevallen is het ook mogelijk om op één van onze andere opslagpunten een onderdeel op te halen, dit kan dan alleen als het onderdeel online is besteld en al is betaald. Wilt u hier gebruik van maken dan kan dit in overleg geregeld worden.

Prioriteit
Onze prioriteit ligt bij het correct verwerken en snel afleveren van een bestelling. Zoals u kunt begrijpen streven wij naar snelheid maar de echte levertijd is altijd afhankelijk van transporteurs, voorraden bij ons en onze leveranciers. Leveringen binnen Nederland worden vooralsnog binnen 1 a 2 werkdagen afgeleverd en binnen Europa binnen 2 a 3 werkdagen. Er zijn echter altijd omstandigheden waardoor de verwachtte levertijd niet wordt gehaald. U dient hier ten alle tijden rekening mee te houden wanneer u iets besteld. Om een voorbeeld te noemen, vanwege feestdagen, tijdens de zomer periode, kerst en oud/nieuwjaarsdagen of bij calamiteiten in en bepaalde regio waardoor bezorging tijdelijk niet mogelijk is.

Dagelijkse leveringen
Er worden dagelijks pakketten door ons verzonden met PostNL en DHL. Wij doen ons uiterste best (elke dag) om uw zending de volgende werkdagen te laten bezorgen. Op zaterdag en zondag kunnen wij geen pakketten versturen omdat PostNL en DHL gesloten zijn. Uitlevering op zaterdag door PostNL en DHL kan uiteraard wel plaatsvinden.

 

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)