Inbouw in Werkplaats

 

Sinds 2006 is MB Car Audio een echte totaalleverancier van Car Audio, Entertainment en Accessoires. Het meest complete assortiment van Nederland is online en offline* verkrijgbaar en altijd tegen scherpe prijzen. Officieel en erkende dealer van al onze producten en merken en geleverd met service, garantie en technische ondersteuning*. Ook het professioneel monteren van al onze producten is mogelijk in onze uitgebreide werkplaats of op locatie Wij beschikken over een ruime werkplaats met professionele apparatuur waarmee we snel en vakkundig kunnen werken. Onze inbouwoffertes zijn overzichtelijk, hebben in de meeste gevallen een vaste prijs zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en heeft zo geen verrassingen achteraf.

Uurtarief en Toelichting

Het basis uurtarief voor montage en demontage werkzaamheden is € 75,00 euro ex BTW per uur. Dit geldt als uitgangspunt voor een offerte en voor montage van producten die bij ons zijn of worden aangekocht. Het standaard uurtarief voor producten die al gebruikt zijn of elders zijn aangekocht is € 85,00 ex BTW per uur. Wanneer u producten bij ons aankoopt krijgt u dus minimaal € 10,00 euro korting op het uurtarief en wordt er vervolgens een pakketprijs aangeboden die altijd lager uitvalt dan de los vermelde prijzen. Wanneer u bij ons zowel de producten aankoopt als de montage laat uitvoeren bent u in veel gevallen voordeliger uit, dan wanneer u elders producten aankoopt en ze dan laat monteren, tevens heeft u dan meteen één aanspreekpunt voor garantie en/of eventuele defecten, aanpassingen of toelichtingen van de gemonteerde producten.

   

Tarieven en toelichting:

  • Basis uurtarief € 75,00 ex BTW voor montage en demontage werkzaamheden (Binnen Openingstijden) voor producten die bij ons zijn aangekocht
  • Standaard uurtarief € 85,00 euro ex BTW voor montage en demontage werkzaamheden en maatwerk (Binnen Openingstijden) voor producten die reeds gebruikt zijn of elders zijn aangekocht
  • Werkzaamheden op nacalculatie (wel of geen maatwerk) is altijd het standaard uurtarief van € 75,00 euro ex BTW
  • Avonduurtarief € 100,00 euro ex BTW voor montage en demontage werkzaamheden (Buiten Openingstijden)

   

In uurtarief inbegrepen:

  • Professionele montage van alle onderdelen
  • Luxe kabelafwerking en gebruik van speciale linnen fleece tape
  • Controle van reeds aanwezige elektronica op plaatsen waar montage zal plaatsvinden
  • Fotoreportage van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Toelichting op de eventuele geconstateerde problemen, aanbod voor herstel, indien van toepassing

  

Materialen en Gereedschap

Als één van de weinigen werken we met zeer professioneel gereedschap van o.a Wurth, Ersa, Festool en Bosch Professional. Met het juiste gereedschap is uw auto sneller klaar en werken wij vakkundig. De afwerkmaterialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat het resultaat goed is en alles er verzorgd uitziet. (voor sommige high end afwerkingen is een meerprijs van toepassing)

  

Prijzen en Offertes

Omdat elke auto anders is en ook elke klant andere wensen heeft zijn er slechts enkele standaard prijzen die kunnen worden gehanteerd. Wij werken met vaste prijzen die vooraf worden afgesproken zodat u meteen weet wat het kost en geen verrassingen achteraf heeft. Helder, scherp geprijsd en professioneel gemonteerd.

  

Werkwijze, Planning, Huurauto en Haal en Brengservice

Om de geplande werkzaamheden vakkundig, professioneel, gecontroleerd en zo snel als mogelijk te kunnen uitvoeren is het niet mogelijk om te wachten op de inbouwwerkzaamheden, wij hebben hier intern helaas geen voorzieningen voor beschikbaar en onze bedrijfsvoering is hier niet op afgestemd. Bij controle / herstel werkzaamheden of opdrachten die korter duren of zijn ingeschaald als één uur arbeid is het wel mogelijk om te wachten, dit wordt dan expliciet zo met u afgesproken omdat de planning dit ook moet toelaten. Er zijn in de nabije omgeving op de Borchwerf I en Borchwerf II en net daarbuiten veel verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals op circa 300 meter afstand een Subway, Burger King, Mc Donalds, Delifrance en meerdere andere Restaurants, ook zit Rosada Outlet één snelweg afslag (1 KM) verder. Alle voorzieningen zijn op loopafstand beschikbaar.

Indien u een auto nodig heeft voor uw werk of liever mobiel blijft tijdens de geplande werkzaamheden is er een huurauto beschikbaar vanuit All Rent Roosendaal. Voor een speciaal gereduceerd tarief van € 35,00 ex BTW per dag (100 KM vrij) wordt er een auto beschikbaar gesteld, u wordt bij ons voor de deur opgehaald en na inlevering van de auto weer bij ons terug gebracht, op deze manier heeft u hier verder geen omkijken naar. Het speciale tarief is onder voorbehoud van beschikbare voertuigen in het A segment. Reserveren is altijd aan te raden, dit kunnen wij voor u verzorgen. Voor opdrachten die meerdere dagen duren of langdurige projecten is het ook mogelijk om onze breng en haalservice naar het station in Roosendaal aan te bieden. Dit vind dan plaats voor 9 uur en na 17:00 uur en altijd in overleg, deze service is gratis, maar niet beschikbaar tijdens onze openingstijden. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan aub contact met ons op.

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)