Hoofdsteun TV

  

Er zijn tegenwoordig veel verschillende Multimedia producten die universeel toepasbaar zijn, u moet dan denken aan een plafondscherm, schermen aan de hoofdsteunen of bijvoorbeeld iPad steunen voor aan de hoofdsteunpennen. Voor sommige voertuigen is montage van deze systemen geen optie door de speciale stoelen of een panoramadak. Ook voor deze voertuigen is een luxe oplossing realiseerbaar van o.a Hoofdsteun TV. Speciaal geselecteerde pakketten die voorzien zijn van verschillende onderdelen en indien gewenst uit te breiden zijn met extra accessoires zoals een DVD Wisselaar, Multimedia Console of extra Hoofdtelefoons. Er zijn meerdere pakketten verkrijgbaar, hieronder een kleine presentatie:

 

De Hoofdsteun TV pakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 999,00 euro incl. BTW, in deze prijs zit de montage van de schermen custom made in de hoofdsteunen reeds inbegrepen. Montagekosten voor het aanbrengen van het pakket in het voertuig wordt in alle gevallen per situatie bekeken. Er zitten namelijk enorme verschillen in de montagetijden en noodzakelijke accessoires tussen de verschillende automerken. Wanneer wij de standaard prijzen van Hoofdsteun TV gebruiken betaald u in veel gevallen teveel voor de montage t.o.v. ons uurtarief en kunnen wij bij luxere en ingewikkelde voertuigen niets verdienen aan de opdracht omdat er te weinig kan worden berekend.

Om die reden bieden wij de pakketten niet online aan, aangezien er altijd contact met de klant moet plaatsvinden voor het ontvangen van de hoofdsteunen, doorspreken van details over de bekleding, kleuren, extra gewenste accessoires en het plannen van een montage afspraak. Ook wanneer u het pakket zelf in uw auto wilt aanbrengen zou u met de standaard pakketprijzen van Hoofdsteun TV altijd betalen voor de arbeid, terwijl dit niet zou worden uitgevoerd, dat vinden wij niet de juiste methode. In alle gevallen kunnen wij het pakket voor u leveren en indien gewenst professioneel voor u aanbrengen, met of zonder extra uitbreidingen zoals een Google Chromecast of Mifi Router (Mobile Wifi-Router) voor Wifi in de auto met alle voordelen, zoals het kijken van live TV via ZiggoGO, Streamen van films via Netflix en/of Videoland en filmpjes bekijken via de Youtube APP enz..

Bent u geïnteresseerd in één van deze oplossingen ? Neem dan aub contact met ons op, wij maken een offerte op maat die afgestemd is op uw wensen en het voertuig.

  • Tel: 0165-513427
  • info@mbcaraudio.nl

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)