Versterkers, Basscontrols en Accessoires

Auto versterkers

De naam zegt het al: de auto versterker versterkt het geluid dat vervolgens uit je audio installatie komt. Een auto versterker zorgt voor meer vermogen, een mooier geluid en biedt meer controle. De versterker zorgt voor de aansturing van de aangesloten componenten, dit kunnen speakers en subwoofers of een combinatie hiervan zijn. 

Waar gebruik je een auto versterker voor?

Autoradio’s leveren vaak te weinig vermogen om speakers goed te laten klinken. Wij adviseren daarom in de meeste gevallen om een versterker aan te sluiten. Een versterker ontvangt het signaal direct vanuit de radio, dit kan de originele radio zijn of een after-market radio en stuurt dit signaal vervolgens door naar de speakers en de subwoofers. Naast dat de versterker het geluid verbeterd, zorgt een versterker voor veel meer vermogen waardoor de beleving in het voertuig velen malen beter wordt dan een aansturing zonder versterker. 

Welke soorten auto versterkers zijn er?

Wij hebben een uitgebreid assortiment versterkers zodat er altijd één bij zit die past bij jouw speakers en/of subwoofer. Het aantal kanalen geeft aan hoeveel speakers erop aangesloten kunnen worden. Bij versterkers wordt doorgaans 1, 2 of 4 kanalen gebruikt. Een versterker met 1 kanaal, dat wordt ook wel mono block genoemd, is speciaal gemaakt om één of meer subwoofers aan te sluiten. Bij 2 en 4 kanalen kunnen 2 of 4 speakers worden aangesloten en als we het hebben over een 5 of 6 kanaals is dit een versterker die gemaakt is om speakers en een subwoofer aan te sturen. 

Tips bij het aansluiten van een auto versterker

Het aansluiten en integreren van een versterker verschilt per type auto, radio en versterker. Wij kunnen hier niet één algemeen advies over geven, daarom geven wij je graag deskundig en persoonlijk advies bij het aanschaffen van de juiste versterker en andere onderdelen. Wil je de versterker zelf aansluiten? Dan bieden wij ook technische ondersteuning en kunnen wij alle onderdelen en aanverwante accessoires leveren. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat je tevreden bent met jouw aankoop, voor nu maar ook voor de langere termijn.

Waarom kies je voor MB Car Audio?

MB Car Audio heeft het grootste Car Audio, Entertainment en accessoires assortiment van Nederland. Wij hebben meer dan 8500 producten uit voorraad leverbaar van verschillende merken. Daarnaast kun je rekenen op de volgende voordelen:

1. Alle producten en accessoires in één webwinkel: zo heb je alles direct en compleet in huis

2. Snelle verwerking en bezorging: onze topprioriteit is het snel verwerken van orders

3. Officieel en erkende merkdealer: bij iedere aankoop krijg je service, garantie én ondersteuning

4. Technische ondersteuning: in onze werkplaats, op locatie of wanneer je zelf gaat monteren

5. Deskundig advies: vakbekwaam advies voor de juiste keuze en passend bij uw budget

6. Professionele montage: professioneel en vakkundig gemonteerd

7. Pasklaar en custom made: voor elke positie en auto zorgen wij voor een passende oplossing

Kunnen wij je helpen en adviseren over de juiste versterker en samenstelling voor in je auto? Bel of mail ons! Wij staan voor je klaar met deskundig advies zodat je zeker bent van de juiste aanschaf.

Auto versterkers | Voor beter geluid met meer vermogen | MB Car Audio