Adres Gegevens

 

Hieronder vind u een overzicht van onze adres en contactgegevens. Heeft u reeds een afspraak dan kunt u zich melden op onderstaand adres. Wanneer u producten wilt afhalen of wilt bekijken of graag geadviseerd wilt worden dan vind u hieronder meer informatie hierover:

 
Kantoor, Werkplaats, Bezorg en Afhaal adres:

  • Neon 25Q
  • 4751 XA Oud-Gastel
  • (Industrieterrein Borchwerf II Roosendaal)
  • info@mbcaraudio.nl
  • Tel: 0165-513427

 

Afhalen en Korte uitleg
Indien u producten wilt afhalen vragen wij u vriendelijk om vooraf de producten online te bestellen of eerst even contact met ons op te nemen. Dit voorkomt wachttijden en de facturatie en het evt. bestellen van producten gaat geheel geautomatiseerd. U ontvangt automatisch een e-mail wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Wanneer de producten in ons magazijn op voorraad zijn is afhalen uiteraard geen enkel probleem. Neemt u vooraf even contact met ons op, dan zorgen wij dat de gewenste producten voor u klaarliggen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen of wilt u eerst de producten bekijken of meer informatie en advies? Neemt u dan ook contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u voor een gedegen uitleg en evt. een demonstratie.

Producten Direct leverbaar
In onze online webshops maken wij gebruik van verschillende levertijden, wanneer een product op ''direct leverbaar'' staat wil dit niet altijd automatisch zeggen dat het ook direct af te halen is in ons magazijn in Roosendaal. Wij maken gebruik van meerdere magazijnen en opslagplaatsen en maken ook gebruik van dropshipping naar consumenten toe, direct vanuit onze leveranciers. Door deze verschillende manieren van opslag en verzending kunnen wij u als klant een snelle levertijd garanderen.

Telefoonnummer

Tel: 0165-513427
(MB Car Audio.nl is anderdeel van: Van der Boor Automotive)

E-mailadres

Adresgegevens

MB Car Audio
Nederland
Neon 25Q, 4751 XA
Van der Boor Automotive Oud Gastel
(Industrieterrein Borchwerf II Roosendall)