Filter

Merk

Prijs

€ 30,00 - € 150,00

Online Installatie Pakketten

Online Installatie Pakketten

   

Als eerste in Nederland bieden wij u exclusief de mogelijkheid om naast onze gratis technische ondersteuning (op productniveau) en onze professionele inbouwservice in onze werkplaats, nu ook een Online Installatie Pakket aan te kopen zodat wij u volledig kunnen adviseren (op afstand) hoe de aangekochte producten moeten worden geïnstalleerd. Na aanschaf van één van de beschikbare pakketten, nemen wij telefonisch of via een video verbinding contact met u op en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld: de bekabeling, de volgorde van aansluiten, uitleg over producten en de werking, bijhorende accessoires of hoe nu precies een onderdeel op de juiste manier moet worden aangebracht. Technische voertuig specifieke informatie over bijvoorbeeld stekkerlocaties, canbus draden, pinposities of een doorvoerlocatie kan besproken worden, maar is niet altijd direct beschikbaar.

      

 

Installatie (Advies) op afstand is niet nieuw, maar wel uniek in onze branche en wij gaan nog een stapje verder, zelfs wanneer u advies nodig heeft bij het instellen van bijvoorbeeld een versterker of DSP Processor kunnen wij op afstand meekijken en u precies vertellen hoe het geheel moet worden ingesteld. Ook het nalopen en/of controleren van reeds gemonteerde producten en/of afstellen hiervan behoort tot de mogelijkheden. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig helpen zodat u snel uw antwoorden heeft en transport en reistijd naar ons toe kunt besparen en zelf de installatie kunt afronden.

Door de grote vraag naar montage werkzaamheden, is onze werkplaats meestal voor weken, zoniet maanden volgepland en kunnen we hierdoor niet iedereen helpen en komen er meer aanvragen binnen dan we kunnen uitvoeren. Met het Online Installatie Pakket kunnen we nog meer klanten helpen, die het vaak ook leuk vinden om zelf te installeren of niet willen of kunnen wachten op een montage afspraak. Vanzelfsprekend kunnen we onze kennis, ervaring en kostbare tijd niet kosteloos ter beschikking stellen en hebben we hiervoor een aantal pakketten bedacht, die op basis van tijdsduur, specifieke werkzaamheden of snelheid van afspraak kunnen worden aangeschaft.

   

Online Ontwikkelingen

De online ontwikkelingen en mogelijkheden zijn in de afgelopen jaren zoveel beter geworden dat we nu kansen zien om op deze manier onze dienstverlening uit te breiden en onze kennis en ervaring voor een groter publiek beschikbaar te maken. Online zijn er veel Forums beschikbaar waar veel handige tips en tricks op vermeld staan, spijtig genoeg is een groot deel hiervan niet juist of onvolledig en vaak gebaseerd op een hobby matige manier van montage, meestal met alle gevolgen van dien. Met onze nieuwe manier van professioneel advies behoord dit tot het verleden. Zodra er een Online Installatie Pakket is aangekocht nemen wij op voorhand contact met u op voor het maken van een afspraak, zo heeft u de tijd om alles klaar te zetten en uw vragen te noteren en kunnen wij ons op het gesprek voorbereiden en op het afgesproken tijdstip de video verbinding tot stand brengen. (op een later moment voegen wij nog een online planner toe, zodat u zelf direct in onze agenda een afspraak kunt maken)

     

Voorwaarden en Risico's:

Installatie advisering, montage werkzaamheden en/of afstellen op afstand geschiedt op eigen risico, MB Car Audio is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade door verkeerd aansluiten of afstellen van apparatuur. Ondanks onze zorgvuldige werkwijze en toelichting blijft u zelf verantwoordelijk voor het installatieproces. Wanneer u de producten alsnog door ons wilt laten installeren dan is dit altijd mogelijk en dragen wij deze verantwoording en krijgt u altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij bieden onze service alleen aan voor onze eigen klanten, die bij ons de producten hebben aangekocht. Wanneer er een afspraak ingepland staat en er is geen contact met u mogelijk op het afgesproken moment, vind er geen restitutie plaats. Met de aankoop van dit online installatiepakket gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

  

Pakketten:

Om te beginnen starten wij met een viertal Online Installatie Pakketten op basis van tijdsduur. Na verloop van tijd gaan we deze service verder uitbreiden met ook speciale pakketten voor bijvoorbeeld het afstellen van DSP Software en het instellen van een compleet audio systeem. We gaan starten met een aantal pakketten op tijdsduur en blijven dit aanbod verbeteren op basis van vraag vanuit klanten en onze eigen ervaringen.

Online Installatie Pakketten | Car Audio Specialist | MB Car Audio