Alfa Romeo (Autospecifieke Producten en Accessoires)

Als Alfa Romeo eigenaar wil je het beste uit jouw auto halen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment met auto accessoires speciaal ontworpen voor Alfa Romeo modellen. Of je nu op zoek bent naar een inbouwframes, aansluitkabels of krachtige interface, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw rijervaring en beleving te verbeteren.

Haal het beste uit jouw rit met de Alfa Romeo accessoires

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om jouw auto te personaliseren en te verbeteren. Met de volgende Alfa Romeo accessoires haal je het maximale uit elke autorit en creëer je een auto die echt bij jou past:

Perfecte pasvorm met 1 en 2 DIN inbouwframes

Voor een naadloze installatie van jouw autoradio, bieden we hoogwaardige 1 DIN inbouwframes en 2 DIN inbouwframes die perfect passen bij het interieur van jouw Alfa Romeo. Onze inbouwframes zijn duurzaam en zorgen voor een professionele afwerking, zodat je moeiteloos jouw radio kan integreren in jouw auto.

Maak verbinding met de juiste radio aansluitkabel

Voor een vlekkeloze aansluiting van jouw autoradio hebben we een uitgebreid assortiment radio aansluitkabels. Hiermee sluit je eenvoudig jouw radio aan op het bestaande bekabelingssysteem van jouw Alfa Romeo, zonder dat je de originele bedrading hoeft te knippen.

Verbeter de audio met speakerringen en speakeradapters

Verbeter het geluid in jouw Alfa Romeo met de speakerringen en speakeradapters van MB Car Audio. Deze car audio accessoires zorgen ervoor dat jouw speakers naadloos in de originele openingen passen en een optimale geluidsweergave bieden.

Naadloze integratie met radio koppeladapters

Voor een moeiteloze integratie van jouw apparatuur of kabelboom bieden we radio koppeladapters die geschikt zijn met de bestaande elektronica van jouw Alfa Romeo. Hierdoor behoud je alle functionaliteiten van het originele systeem terwijl je geniet van moderne functionaliteiten van jouw radio en deze eenvudig kunt uitbreiden zonder aanpassingen in de originele kabelboom.

Behoud controle met stuurwiel en canbus interfaces

Met onze stuurwiel en canbus interfaces kun je de controle behouden over jouw Alfa Romeo, zelfs nadat je een nieuwe autoradio hebt geïnstalleerd. Deze interfaces zorgen ervoor dat de functies van jouw stuurwielbediening worden geïntegreerd met de nieuwe radio en dat alle belangrijke informatie op het dashboard behouden blijft. 

Het audiosysteem integreren met actief systeem adapters

Voor Alfa Romeo modellen met een actief audiosysteem bieden onze adapters de perfecte oplossing. Deze adapters zorgen ervoor dat je jouw nieuwe radio kunt aansluiten op het bestaande audiosysteem van jouw Alfa Romeo en blijft genieten van een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Eenvoudige verwijdering met radio ontgrendelsleutels

Bij het vervangen van jouw autoradio, wil je de oude radio gemakkelijk kunnen verwijderen. Onze radio ontgrendelsleutels zijn speciaal ontworpen voor Alfa Romeo modellen en zorgen ervoor dat je snel en zonder schade de originele radio kunt verwijderen.

Sluit moderne apparaten aan met USB en AUX ombouwsets

Sluit eenvoudig jouw smartphone, tablet of andere apparaten aan op jouw autoradio voor een naadloze en handige multimedia ervaring met de USB en AUX ombouwsets

Versterk het geluid met subwooferbehuizingen

Als je van een diep en krachtig geluid wilt genieten, dan zijn onze subwooferbehuizingen de ideale keuze. Deze behuizingen zijn speciaal ontworpen voor Alfa Romeo modellen en bieden een uitstekende aanvulling op jouw audiosysteem.

Eenvoudige montage met dashboard en bekleding clips/plugs OEM

Voor degenen die zelf kleine onderdelen willen vervangen of repareren, bieden we originele OEM-dashboard en bekleding clips/plugs voor Alfa Romeo modellen. Deze clips zorgen voor een veilige en stevige montage van verschillende interieuronderdelen.

Optimaal verbonden met multimedia + camera interfaces

Voor een ultieme multimedia ervaring in jouw Alfa Romeo met onze autospecifieke multimedia + camera van interfaces. Hiermee kun je gemakkelijk een achteruitrijcamera aansluiten en profiteren van geavanceerde multimediafuncties die zorgen voor een verbeterde rijervaring.

Bestel vandaag nog jouw Alfa Romeo auto accessoires

Wacht niet langer en upgrade jouw Alfa Romeo met onze hoogwaardige auto accessoires. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle en betrouwbare verzending, zodat je snel kunt genieten van de vele voordelen die deze Alfa Romeo car accessoires bieden.

Alfa Romeo Car Audio en accessoires | MB Car Audio